fbpx
EP:Beerepoot; openingsfeestje

EP:Beerepoot; openingsfeestje

De bovenverdieping van EP:Beerepoot in Hoorn is compleet verbouwd. Een totaal nieuwe afdeling met de mooiste vertrouwde én nieuwe merken. U bent van harte uitgenodigd voor het heropeningsfeestje. Het weekend van 7 & 8 mei staat bomvol openingsaanbiedingen, demonstraties van diverse merken, hapjes, drankjes en gezelligheid.

Een heel team van specialisten heeft maanden hard gewerkt om een moderne en bovenal sfeervolle winkel te maken. Met de nieuwe indeling staan de merken overzichtelijk bij elkaar en komen de verschillende afdelingen nóg meer tot hun recht.

Grotere afdeling, ruimer assortiment

Met de nieuwe bovenverdieping is er meer ruimte voor een nóg groter assortiment. Bij EP:Beerepoot Hoorn kunnen we u meer dan 50 inductiekookplaten laten zien. Uniek in Nederland is dat bij EP:Beerepoot in Hoorn alle inbouwapparatuur is aangesloten en gedemonstreerd kan worden. Naast inbouw hebben we een groot assortiment Amerikaanse koelkasten. Ook zijn er nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd, waaronder koelkasten en huishoudelijke apparaten van Smeg, servies van Bunzlau Castle en oliën van MR Verna. Al onze kookeilanden zijn voorzien van kranen van het merk Quooker in vele kleuren en uitvoeringen. De barbecue-afdeling heeft een nieuwe plek gekregen. Een ruim assortiment kamado’s staat voor u opgesteld en om uw barbecue-ervaring compleet te maken hebben we meer dan 300 barbecue accessoires!

Kom langs voor een hapje en een drankje, volg demonstraties en vier met ons de heropening. Profiteer t/m 18 mei van spectaculaire heropeningsaanbiedingen en ontvang bij aankoop van diverse producten zoals o.a. wasmachines en drogers, koelkasten en inbouwapparaten tot wel €500,- euro shoptegoed, te besteden aan kookartikelen op onze Cooking afdeling!  (m.u.v. elektrische apparaten en barbecues.) Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar voor het beste advies. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. De aanbiedingen in de folder gelden in alle filialen van EP:Beerepoot.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl