fbpx
Kwantum; inspiratie en trends

Kwantum; inspiratie en trends

Voorjaarskriebels, zin in verfrissingen in jouw huis, tuin/ balkon. Voor iedereen herkenbaar, mooi weer komt eraan en we willen weer van alles doen. Van een grote schoonmaak tot nieuwe spulletjes.  Bij Kwantum doet u inspiratie op, veel frisse kleuren vindt u in de winkel voor zowel in uw huis als voor buiten.

Woontips

Bij Kwantum gaat het verder dan nieuwe spullen kopen. Hier geven ze graag handige woontips en denken met u mee. Bijvoorbeeld het ophangen van een lamp, inspiratie voor een leuk cadeau, tips voor het inrichten van uw huis, ook voor een klein budget. Op de website van Kwantum staan ook allerlei tips beschreven, heel leuk om deze te bekijken. Inclusief tips voor als u gaat verhuizen. Het gaat om uw huis, uw regels en stijl! Ontdek bij Kwantum het eigentijdse assortiment, van vloeren tot het aankleden van uw wanden, of ramen. Mooie accessoires voor vele soorten stijlen, in mooie kleuren of in natuurtinten. Kies de producten die het beste bij u passen.  U bent van harte welkom en u kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A www.kwantum.nl