fbpx
Mega; optimaal Wooncomfort

Mega; optimaal Wooncomfort

Bij Mega Hoorn vindt u meer dan 1500 m2 aan badkamers, toiletten, keukens, wand – vloertegels en sanitair. Alles staat voor u overzichtelijk  gepresenteerd in deze mooie professionele winkel. Tevens garandeert Mega Hoorn altijd de scherpste prijzen.

Veel te bieden

Bij Mega Hoorn zijn uitstekende keuze mogelijkheden voor de particulier, doe-het-zelver maar ook voor de ervaren klussers zoals aannemers is er een ruim assortiment te vinden. Naast de verkoop van losse producten en materialen (tegels, sanitair, complete badkamers) kunt u bij Mega Hoorn ook kiezen voor een totaalconcept. Bijvoorbeeld door uw aankoop als complete badkamer, keuken, toilet, tegelvloer vakkundig te laten installeren voor een zeer scherpe prijs. Vraag naar de mogelijkheden. Hoge service , grootschalig assortiment en kwaliteitsmerken, alles in 1 grote overzichtelijke winkel.  U bent van harte welkom, de adviseurs van Mega Hoorn staan graag voor u klaar inclusief een kopje koffie. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 T. 0229-239526 www.metmega.nl