fbpx
Beter Bed; Goed slapen

Beter Bed; Goed slapen

Onze slaapkamer heeft invloed op onze ontwikkelingen en welzijn in ons dagelijks leven want goed slapen leidt tot een fitter leven. De kwaliteit van je slaap, begint bij alles wat je overdag doet en meemaakt. Werken, kinderen, sporten een etentje met vrienden. De dagen vliegen om, hollen en stilstaan.

Goede nachtrust, beter leven

Een goed matras, een fijn dekbed, sfeer en gezelligheid, dat is toch echt de combinatie om ervoor te zorgen dat je goed, fris en lekker slaapt. Juist doordat we zo druk zijn elke dag  is goed slapen om je geest en lichaam tot rust te laten komen, heel belangrijk.  Bij Beter Bed heb je de mogelijkheid om verschillende matrassen te proberen, zodat je zeker weet dat je een matras, nieuw bed aanschaft wat perfect bij jouw lichaam past. De adviseurs helpen je hier graag mee verder om tot een juiste keuze te komen. Je bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur. Niet geopend op zondag.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 T. 0229-271884 www.beterbed.nl