fbpx
Sanidirect; Inspiratie en advies

Sanidirect; Inspiratie en advies

Sanidirect staat voor kwaliteit en heeft alles in huis voor een complete nieuwe badkamer of toilet. Er is een showroom aanwezig gevuld met 14 prachtige en uiteenlopende badkamers, waar je als klant zeker inspiratie op kunt doen.

Losse onderdelen of een complete badkamer

De badkamer is een ruimte in je huis waar je meerdere keren per dag gebruik van maakt. Van badderen tot douchen, tandenpoetsen of je klaar maken voor de start van de dag. Hoe laat je deze ruimte passen bij jouw interieurstijl, welke kast is perfect voor in jouw badkamer? Samen met de adviseurs van Sanidirect wordt er gezocht naar de badkamer of badkamerkast die bij jou past. Bij Sanidirect kunt u ook slagen voor losse onderdelen die je nodig mocht hebben voor de toilet of badkamer. Tevens kan je kiezen uit kwaliteits artikelen van topmerken maar ook goedkopere merken met prima kwaliteit zijn bij Sanidirect te koop. Voor ieder wat wils.  Je bent van harte welkom en parkeren is gratis en voor de deur.  

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10C T. 0229-768996 www.sanidirect.nl