fbpx
JYSK; Feest met geweldige aanbieding

JYSK; Feest met geweldige aanbieding

JYSK bestaat namelijk 43 jaar. De eerste JYSK winkel opende haar deuren in 1979 in Aarhus en sindsdien is Jysk hard gegroeid. Er zijn nu 3000 winkels in 51 landen, dat is best veel.  Om dit feestje je met de klanten te vieren mag je als klant heerlijk shoppen bij JYSK met super hoge kortingen op mooie artikelen voor binnen of buitenshuis.  

Voorjaar -zomer

De temperaturen lopen weer op, dus we willen weer gaan genieten op ons balkon of in tuin. Bij JYSK vind je een ruime keuze aan trendy en luxe tuinmeubelen. Het tuin assortiment bestaat uit tuintafels, stoelen, loungesets, tuinkussens, bloempotten, lantaarns, parasols en nog veel meer. Voor zomer fun artikelen bent u ook zeker aan het juiste adres bij JYSK. Bijvoorbeeld hang matten, slaapzakken, trampolines, tenten. Kom langs en zie voor je zelfs wat JYSK allemaal te bieden heeft om van dit voorjaar en de komende zomer één groot feest te maken. Profiteer van deze feestelijke kortingen tijdens het verjaardagsfeestje van JYSK. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12 T. 0229-212439 www.jysk.nl