fbpx
Thuisin; April vloerenmaand

Thuisin; April vloerenmaand

Bij Thuisin is het de hele maand april vloerenmaand. Krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe huis, of wil je jouw oude vloer vervangen voor een frisse nieuwe vloer,  misschien wil je wel totaal wat anders maar weet je nog niet wat je zou willen, kom dan langs bij Thuisin, hier vind je de mooiste vloeren, eerlijk advies en vele mogelijkheden. Eigenlijk is hier  alles te vinden voor een nieuwe woninginrichting.  

De vloer in je huis is echt de basis van jouw interieur, daarom is het belangrijk om een juiste en kwalitatieve keuze te maken, qua kleur en het soort materiaal. In deze kwaliteits winkel is de keuze breed, je kan kiezen uit vele soorten vloeren. Bijvoorbeeld PVC vloeren, marmoleum, hout, laminaat en nog veel en veel meer. Onder het genot van een kopje koffie kan je hier alles bespreken en bekijken, van raamdecoraties tot behang, verf en vloeren. De adviseurs van Thuisin staan graag voor u klaar. Laat je inspireren en adviseren. U kunt parkeren voor de deur. Op Koningsdag is Thuisin gesloten.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8E. T. 0229-247459. www.thuisin.nl