fbpx
Medec Wonen; 2e Paasdag geopend

Medec Wonen; 2e Paasdag geopend

De medewerkers van dé woon- en slaapspecialist van Hoorn, Medec Wonen & Slapen denken graag met u mee in deze dure tijden. Naast persoonlijke aandacht en een eerlijk advies over de diverse kwaliteitsmeubelen vindt u hier een paar mooie acties die het kopen van nieuwe meubelen een stuk leuker maken. U vindt hier alles voor uw interieur, van eethoeken en fauteuils tot mooie bankstellen en super kwaliteit bedden. Bij Medec slaagt u altijd!

Diverse acties
Ook bij Medec ontkomen ze niet aan prijsverhogingen. Vanaf 1 mei zullen veel producten in prijs stijgen, mede door het duurder worden van de diverse grondstoffen. Kom daarom nog voor 1 mei langs in de winkel en profiteer van de vele lopende acties zoals de Relax en Slaap actie waarbij u BTW vrij uw aankopen kunt doen. Deze actie geldt op de matrassen, de boxsprings en het bedtextiel. Heeft u nieuwe meubelen nodig, profiteer dan deze week van de woon actieweek waarbij u 15% van de aanschafwaarde krijgt in de vorm van een waardecheque op banken en fauteuils. Een andere interessante actie is die op de zeer luxe Twice Relaxstoelen. Bij aankoop van deze superfijne relax stoel krijgt u 0,20% korting per levensjaar, dus uw leeftijd bepaalt uw korting. Let op, deze acties zijn niet geldig op reeds afgeprijsde- en actieartikelen. Medec Wonen & Slapen heeft op dit moment veel in voorraad, waardoor uw aankoop direct leverbaar kan zijn. U bent van harte welkom om te komen profiteren van de verschillende mooie kortingen.

2e Paasdag geopend
Op tweede Paasdag, 18 april, is Medec Wonen & Slapen voor u geopend van 12.00 tot 17.00 uur en staan de verkoopadviseurs graag voor u klaar, natuurlijk met een heerlijke kop koffie.

Medec Wonen en Slapen, Dr. C.J.K. van Aalstweg 11, Hoorn. T. 0229-267413 www.medecwonen.nl