fbpx
Profijt; Veel uit voorraad leverbaar!

Profijt; Veel uit voorraad leverbaar!

Wist je dat er veel uit voorraad leverbaar is bij Profijt meubel in Hoorn? Profijt meubel is een grote meubelwinkel op het Hof van Hoorn. Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Hoe mooi is dat?

Inspiratie voor wonen

Voor interieur ideeën en tips ben je bij Profijt meubel op het juiste adres. Er is een ruime keuze uit allerlei meubelen. Ga je voor de stijl industrieel, retro of voor gemak in onderhoud? Bij Profijt meubel zijn diverse stijlen aanwezig. Daarnaast is er een ruime keuze uit de Profijt stoffencollectie zodat je de bank, fauteuil of eetstoelen naar eigen smaak kan samenstellen en een ruime keuze hebt in stof en kleur mogelijkheden.

Daarnaast heeft Profijt meubel heel veel direct uit voorraad leverbaar. Diverse woonprogramma’s, banken, fauteuils, vele eetkamerstoelen maar ook leuke bijzettafels, lampen en karpetten zijn allemaal dezelfde dag nog leverbaar. Het magazijn van Profijt meubel zit op industrieterrein Zevenhuis waar alles dezelfde dag nog kan worden opgehaald. Wil je gebruik maken van de aanhangwagen, huurbus of toch liever aan huis laten bezorgen? Bij Profijt meubel is alles mogelijk. Het Profijt team staat elke dag voor je klaar om je woonadvies te geven. Iedere zondag zijn wij geopend van 12.00-17.00 uur.

Dr. C.J.K van Aalstweg 8 C Hoorn www.profijthoorn.nl