fbpx
Leen Bakker; Tuin deals, profiteer nu

Leen Bakker; Tuin deals, profiteer nu

Het voorjaar komt eraan, warmere temperaturen, we gaan weer meer buitenleven en genieten van ons balkon of tuin. De kriebels zijn er weer om alles buiten klaar te maken of te vernieuwen om ook lekker buiten te gaan leven. Kom daarom langs bij Leen Bakker, want als u op zoek bent naar een nieuwe tuinset, loungebank, hangstoel, of iets anders, bij Leen Bakker slaagt u zeker want er is een ruime keuze aanwezig in de winkel of online. Vele soorten, maten, kleuren en materialen zijn er in de winkel te zien en te koop voor uw buitenverblijf. Ook andere accessoires om sfeer te maken in uw tuin of op uw balkon vindt u hier in de winkel van Leen Bakker.

Emma serie

Bijvoorbeeld de Emma serie, een tuinset die bestaat uit 60% gerecycled materiaal dus een milieuvriendelijke keuze. Deze serie  is veelzijdig en uitgebreid, en makkelijk te combineren met elkaar. In verschillende opstellingen te verkrijgen, dus voor op het balkon zeer geschikt en natuurlijk voor in de tuin, want het formaat is makkelijk aan te passen. Deze Emma serie is ook nog eens heel makkelijk te vervoeren doordat het compact verpakt is.

Kom langs bij Leen Bakker en zie de fijne en mooie artikelen voor uw buitenverblijf. U kunt gratis parkeren voor de deur. Dr.C.J.K. van Aalstweg 15A. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl