fbpx
EP:Beerepoot; Beleef dé koffie-sensatie

EP:Beerepoot; Beleef dé koffie-sensatie

Volautomaten van Jura zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Een breed scala aan Jura-machines staat bij EP:Beerepoot presentatie-klaar! Zo kunt u niet alleen de machine zien, maar ook de materialen voelen en de verse koffie ruiken. Gebruikt u de machine privé of zakelijk? Wij adviseren u graag! Er is al een Jura machine verkrijgbaar vanaf € 699,-, maar ook de topmachines zoals de Z10 en S8 staan opgesteld. Ook kunt u bij ons terecht voor Jura accessoires.
Actie
Bij aanschaf van een Jura koffiemachine ontvangt u t/m 3 april 2022 een gratis Jura accessoire én drie zakken verse EP:Beerepoot koffiebonen. Kies bijvoorbeeld voor de Jura D6 Piano Black of Platina en u ontvangt gratis een Jura onderhoudspakket t.w.v. €62,99 en drie zakken EP:Beerepoot koffiebonen à 500 gram t.w.v. €36,-. Of ga voor een luxere machine als de Jura E8 of S8 en ontvang, naast de koffiebonen, een Cool Control 0,6 liter t.w.v. €169,!
De verse koffiebonen van EP:Beerepoot
Bent u op zoek naar échte verse koffiebonen? Dankzij diverse roasts, vindt u gegarandeerd de smaak die bij u past; van milde tot extra sterke koffiebonen. Kies bijvoorbeeld voor de Caffé Nero, een krachtige volle espresso melange van 100% Arabica bonen. Of ga voor de Espresso Melange. Een krachtige espresso met een fantastische crème laag met een zachte nasmaak van noten en chocolade. EP:Beerepoot biedt nog vele andere soorten koffiebonen, verkrijgbaar in verpakkingen van 500 of 1000 gram.
Kom langs in een van onze winkels om ons assortiment koffiemachines én koffiebonen te ervaren en laat u adviseren door onze specialisten. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.epbeerepoot.nl