fbpx
Leen Bakker; Trends en tips

Leen Bakker; Trends en tips

Heerlijk genieten van je ontbijtje buiten in de zon of een gezellige BBQ met je vrienden , familie! Bij Leen Bakker krijg je inspiratie voor jouw buitenverblijf. Voor je balkon of voor in je tuin, veel kleuren of natuur tinten, hou je van een groene look dan kan je bij Leen Bakker zeker slagen voor fijne en mooie artikelen voor het buitenleven.

Populair

Dit jaar zijn de zandtinten zoals ecru, wit en beige heel populair. Vooral de kussens, parasols zijn in deze tinten trendy in combinatie met zwart. Dit geeft een warme en luxe uitstraling. Wil je een Ibiza look buiten creëren? Bij Leen Bakker slaag je zeker voor deze kleurrijke en warme sfeervolle stijl. Ibiza look, felle kleuren gecombineerd met zandtinten en veel kleurrijke potten maken het buitenleven perfect. Dit willen we allemaal weer, we zijn er zeker aan toe, heerlijk genieten, mooi weer, blij worden van kleurrijke combinaties.

Kom langs bij Leen Bakker en zie de vele soorten en kleuren en materialen voor uw buitenverblijf. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 15A.  T. 0229-266077. www.leenbakker.nl