fbpx
Swiss Sense; het beste slaap advies

Swiss Sense; het beste slaap advies

De lente komt eraan, dat betekent dat de dagen weer langer worden en de temperaturen gaan stijgen. Voorjaarskriebels, heerlijk je slaapkamer verfrissen, vernieuwen. Kom langs bij Swiss Sense voor de beste slaapadviezen en bekijk de nieuwe collectie duurzaam beddengoed.

Slapen met een goed gevoel

Om ervoor te zorgen dat je lekker slaapt is een goed matras heel belangrijk. Als je je niet meer kan herinneren wanneer je voor het laatst een nieuw matras hebt gekocht dan is het de hoogste tijd voor een nieuw matras! Je dekbed is een belangrijke bijkomstigheid, laat bij Swiss Sense uitzoeken door de adviseurs welk dekbed het beste bij jou past. Maar ook je hoofdkussen moet goed en optimaal voor jou zijn om te zorgen voor een juiste houding in je bed. Kom langs bij Swiss Sense en bekijk de vele mogelijkheden, en laat uitzoeken wat het beste bij jou past voor een perfecte nachtrust. U bent van harte welkom. Gratis parkeren voor de deur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10D T. 0229-210973 www.swisssense.nl