fbpx
Keukensale.com Hoorn; 7 jaar

Keukensale.com Hoorn; 7 jaar

7 jaar bestaan, dat is een feestje waard. Keukensale.com bestaat 7 jaar en viert dit met zijn / haar klanten door mooie kortingen te geven op aankopen die de klanten de komende tijd komen doen. Profiteer hiervan en kom langs in de winkel, veel mooie aanbiedingen speciaal voor u!

Wie jarig is trakteert

Als je jarig bent dan trakteer je, Keukensale heeft daarom op veel artikelen mooie kortingen voor u geregeld om dit te vieren. We hebben wat kortingen op een rijtje gezet voor u; bij Keukensale krijgt u nu 20% korting op aanrechtbladen. 30% korting op kasten en fronten. 50% korting op inbouwapparatuur. Of koopt u een complete keuken bij Keukensale dan ontvangt u een Samsung Galaxy Tab. Echt een feestje dus kom langs en bezoek de mooie showroom op het Hof van Hoorn. Keukensale staat voor Duitse topkwaliteit, gegarandeerd de laagste prijs, persoonlijk contact, helder en transparant. Als u wilt kunt u een gratis 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken. Ook voor kleinere budgetten is er volop aanbod bij Keukensale! U bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6A. T. 0229-769125. www.keukensale.com