fbpx
EP:Beerepoot; opbouw bovenverdieping

EP:Beerepoot; opbouw bovenverdieping

Na weken van verbouwing begint het nieuwe interieur steeds meer vorm te krijgen op de bovenverdieping van winkel Hoorn. De vloer is gelegd, de meubels zijn via het raam binnen gebracht en de nieuwe displays en afdelingen worden opgebouwd.

Ultieme winkelervaring

Het is een in- en uitloop van afbouwers die hun uiterste best doen om de afdeling op tijd af te krijgen, zodat u ook in Hoorn weer kunt genieten van de ultieme winkelervaring. In de diverse showkeukens kan alle apparatuur gedemonstreerd worden. Stoomovens, inductiekookplaten, keukenmachines, vaatwassers en pannen: onze kok en adviseurs kunnen u straks nog beter laten zien wat deze apparaten in huis hebben. Zo wordt winkelen bij EP: Beerepoot nog leuker en maakt u een nog betere keuze!

Hoge korting op barbecue-accessoires

U kunt nog steeds profiteren van onze verbouwing van de winkel. Ook dit weekend gelden nog hoge kortingen op heel veel wasmachines, drogers, koelkasten, stoomovens en inductiekookplaten van mooie merken. Op onze barbecue-accessoires van onder andere Kamado Joe, The Bastard en Big Green Egg geldt 30% korting. Op alle restanten kookartikelen van merken zoals Demeyere, Le Creuset en Zwilling geldt ook dit weekend maar liefst 50% korting!

Kom snel naar onze winkel in Hoorn om nog te kunnen profiteren van de Verbouwingsleegverkoop. Wees er snel bij want voor veel artikelen geldt: OP = OP! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar, ook in onze andere filialen. EP: Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.