fbpx
Gamma; buitenleven komt er weer aan.

Gamma; buitenleven komt er weer aan.

Het voorjaar is in zicht, heerlijk zonnetje, warmere temperaturen, het zit er allemaal aan te komen. Hierdoor krijgen we allemaal weer zin om te zorgen dat ons balkon of onze tuin klaar is om te genieten van deze warmere dagen.  Heerlijk genieten zodra het weer het toelaat van uw buiten, totaal fris en vernieuwd.

Alles voor uw buitengenot
Bij de Gamma vind u alles om uw buitenleven op te knappen., of het nou gaat om uw tuin of balkon, heerlijk schoon, nieuwe potten, planten. Sfeervol en gezellig maken. Heeft u last van ongedierte, wilt u weten hoe u uw buxus het beste kan snoeien? Welke beits is het beste voor de schutting? Welke verf is goed voor de buitenkant van uw huis? Alles is bespreekbaar bij Gamma Hoorn. Wilt u alleen wat tuininspiratie opdoen,  kom langs bij Gamma en zie de verschillende mogelijkheden. Heeft u deskundige hulp nodige, bij Gamma Klusservice hebben ze de juiste vakman voor u. En ook snel geregeld, vandaag gebeld morgen kan de klusjesman van Gamma al bij u voor de deur staan. U kunt gratis parkeren voor de deur!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135. www.gamma.nl