fbpx
Profijt; Nieuwe collectie is binnen

Profijt; Nieuwe collectie is binnen

De nieuwe collecties komen weer volop binnen bij Profijt Meubel in Hoorn. De nieuwe collectie banken zijn aanwezig in allerlei nieuwe kleuren en mogelijkheden qua opstellingen. Met de nieuwe stoffen collectie van profijt meubel is er volop keuze en kun je de beste stof en kleur voor jouw interieur kiezen! Bank Creon is een nieuw model welke heerlijk comfortabel en royaal is met vaste zit- en rug kussens.

Deze bank past in veel verschillende

interieurs en is eenvoudig te combineren bij allerlei woonstijlen, zoals modern, traditioneel of lifestyle. Creon is leverbaar met een lage of hoge rug, een ondiepe of diepe zit, een hoofdsteun is ook een mogelijkheid. En er is keuze uit maar liefst 5 verschillende armleuningen om je eigen ideale bank samen te stellen. Daarnaast zijn er ook diverse nieuwe woonprogramma’s. Het woonprogramma Ganado is nieuw in de winkel. Het is uitgevoerd in melanine waardoor het erg gebruiksvriendelijk is.

Pluspunten van dit materiaal zijn kras – slijt en stootvast, eenvoudig  in onderhoud, gebruiksvriendelijk en bovendien heeft het de uitstraling van massief hout. Uitgevoerd in een houten kleur met een zwart bovenblad en een zwart metalen frame.  De eettafel is in diverse maten leverbaar. Zondag 6 maart zijn wij geopend en staat het team van Profijt meubel voor je klaar om je te adviseren en je te helpen om de juiste keuze te maken. Onder het genot van een kop koffie kun je heerlijk rondkijken om de nieuwe collectie te bewonderen. Zondag 6 maart zijn wij geopend van 12.00 -17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 C www.profijtmeubel.nl