fbpx
EP:Beerepoot; Extra profiteren

EP:Beerepoot; Extra profiteren

EP:Beerepoot Hoorn zit op dit moment midden in de verbouwing. Op de bovenverdieping is de vloerbedekking eruit gehaald en de verkopers geven de witgoedproducten dagelijks een nieuwe plek zodat de werklui ongestoord hun werk kunnen gaan. Terwijl aan de ene kant van de bovenverdieping nog kabelgoten worden gefreesd wordt er aan de andere kant alweer geschilderd en het plafond erin gehangen. Iedereen werkt hard om de nieuwe afdeling zo snel mogelijk weer te kunnen openen.

Hoge kortingen

50% korting op alle restanten kookartikelen en woonaccessoires in Hoorn. U kunt nog steeds profiteren van de verbouwing. Dit weekend alleen in filiaal Hoorn ontvangt u zelfs 50% korting op alle restanten woonaccessoires en kookartikelen van onder andere Demeyere, Le Creuset, Zwilling, Staub, Boska en Point-Virgule.

Ongekende service

Niet alleen in Hoorn maar in alle filialen gelden nog steeds hoge kortingen op wasmachines, drogers, koelkasten, stoomovens en inductiekookplaten van veel mooie merken. Ook verschillende televisies, stofzuigers, huishoudelijke apparaten en audioapparatuur zijn scherp geprijsd. Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies en de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent.

U bent van harte welkom in een van onze winkels. Filiaal Hoorn en Bovenkarspel zijn zondag 27-02 geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl