fbpx
Verbouwingsleegverkoop bij EP:Beerepoot

Verbouwingsleegverkoop bij EP:Beerepoot

EP:Beerepoot Hoorn zit op dit moment midden in de verbouwing. Op de bovenverdieping is het meeste sloopwerk gedaan en de elektriciens zijn bezig het elektra aan te leggen. Er ontstaat steeds meer ruimte zodat op korte termijn de verdieping leeggehaald kan worden en de vloerbedekking eruit kan. Daarna kan er begonnen worden met het opnieuw opbouwen van de afdelingen.

U kunt nog steeds profiteren van onze verbouwing. Ook dit weekend gelden nog hoge kortingen op heel veel wasmachines, drogers, koelkasten, stoomovens, inductiekookplaten van veel mooie merken. Ook op keuken- en barbecue-accessoires van onder andere Demeyere, Le Creuset, Staub, Kamado Joe en The Bastard gelden hoge kortingen.

Laatste kans! Alleen dit weekend nog cashback via Samsung op witgoedproducten.

Alleen dit weekend ontvangt u nog tot 150 euro retour bij aankoop van witgoedproducten van Samsung. Kom dus snel naar onze winkels om te profiteren van de Verbouwingsleegverkoop. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. Onze winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.