fbpx
Profijt Meubel Hoorn;

Profijt Meubel Hoorn;

Laatste weken sale bij Profijt Meubel in Hoorn!

Wilt u nog profiteren van de sale bij Profijt Meubel, dan heeft nu nog een paar weken de kans. De laatste sale weken zijn aangebroken. Meubelen zijn nu extra voordelig geprijsd en het leuke is dat het direct kan worden meegenomen!

Mooie aanbiedingen

Diverse meubelen, banken, fauteuils, eetkamerstoelen zijn nu in de aanbieding. Ook verlichting, karpetten, wanddecoratie en accessoires zijn nu nog te koop voor mooie sale prijzen. De nieuwe voorjaarscollectie komt eraan, waardoor er ruimte gemaakt moet worden in de winkel. Naast de sale kunt u ook de nieuwe voorjaarscollectie zien.

Nieuwe collectie

Bank Murlo is een voorbeeld uit de nieuwe collectie van Profijt Meubel Hoorn. Een rijk vormgegeven bank in de stof fusion welke in allerlei opstellingen leverbaar is. Tevens kun je een keuze maken uit de gehele Profijt stoffen collectie. Het meubelprogramma Kerela kan hier heel mooi bij worden gecombineerd. Kerela is uitgevoerd in zwart mango hout met een combi van zwart staal. Mooie luxe uitstraling. Diverse kast mogelijkheden en de eettafel is in meerdere maten leverbaar. Dus volop keuze bij Profijt, het team staat voor u klaar met de juiste adviezen net als de koffie.

Zondag 20 februari geopend van 12.00 -17.00 uur. Profijt Meubel Hoorn. Dr.C.J.K. van Aalstweg 8-C.  Gratis parkeren