fbpx
EP:Beerepoot; Verbouwingsleegverkoop bij EP:Beerepoot Hoorn

EP:Beerepoot; Verbouwingsleegverkoop bij EP:Beerepoot Hoorn

EP:Beerepoot Hoorn ondergaat op dit moment een metamorfose. Er wordt hard gewerkt om de eerste etage zoveel mogelijk te strippen. Wanden weg, plafond eruit en de vloerbedekking. Op deze manier is er extra winkeloppervlakte gecreëerd. De winkel ziet er nu niet uit zoals u van ons gewend bent. Maar dit is voor u wel het moment om te profiteren van onze verbouwing, want nu moet de bovenverdieping écht helemaal leeg. Daarom zijn heel veel mooie witgoedproducten, inbouwapparatuur, keukenaccessoires en barbecues te koop met uniek hoge kortingen.

Verbouwing
Als de verdieping leeg is kan er begonnen worden met de echte verbouwing. Zoals u op de foto’s kunt zien wordt het eindresultaat verbluffend, echt een prachtige afdeling. Alle merken krijgen hun eigen plek. In de diverse showkeukens kan alle apparatuur gedemonstreerd worden. Stoomovens, inductiekookplaten, keukenmachines, vaatwassers en pannen: onze koks en adviseurs kunnen u straks nog beter laten zien wat deze apparaten in huis hebben. Zo wordt winkelen bij EP:Beerepoot nog leuker en maakt u een nog betere keuze!

Sfeer, service en shoppen
EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres voor uw elektronica. Ons brede assortiment biedt ook genoeg inspiratie voor cadeautjes voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Denk bijvoorbeeld aan trendy woonaccessoires, sfeervolle lifestyle producten of mooie keukenaccessoires.

Kom snel naar onze winkel Hoorn om te profiteren van de Verbouwingsleegverkoop, want voor veel artikelen geldt: OP = ECHT OP! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar, ook in onze andere filialen. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr.C.J.K. v. Aalstweg 16B. T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl