fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Profiteer van veel voordeel tijdens deze sale in de winkel

Profijt Meubel Hoorn; Profiteer van veel voordeel tijdens deze sale in de winkel

Nu tot wel 50% korting. Kom naar de winkel voor veel voordeel. Bespaar nu flink op de aanschaf van je nieuwe meubelen door te kiezen voor de aanbiedingen tijdens de sale bij Profijt Meubel. Vele artikelen zijn voordelig geprijsd en kunnen direct worden meegenomen. Dit is te herkennen aan de sale labels welke aan de artikelen bevestigd zijn.

Sale

Diverse meubelen, banken in diverse opstellingen, fauteuils, eetstoelen en eettafels zijn nu in de aanbieding. Ook leuke woonaccessoires, wanddecoratie, lampen en karpetten zijn nu extra voordelig geprijsd. Naast de aanbiedingen heeft Profijt meubel een ruime collectie wonen. Banken kunnen naar wens worden samengesteld. Profijt Meubel heeft een divers aanbod in meubelprogramma’s in vele kleuren en mogelijkheden. Ook heeft Profijt meubel een ruime keuze in relaxfauteuils, fauteuils en eetstoelen. Daarnaast is bij Profijt Meubel veel uit voorraad leverbaar. Op dit moment is er ook weer een ruim aanbod bijzettafels in diverse modellen en kleuren. Ook deze zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct worden meegenomen.

Profiteer nu van de sale en kom gezellig langs. Zondag 30 januari zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229—285190. www. profijtmeubel.nl