fbpx
EP-Beerepoot; MEGA Uitverkoop.

EP-Beerepoot; MEGA Uitverkoop.

Het is MEGA Uitverkoop bij EP:Beerepoot. MEGA betekent: hele mooie producten met super scherpe prijzen. In alle winkels van EP:Beerepoot gelden kortingen tot maar liefst 50% op MEGA veel artikelen! Profiteer van dit voordeel en kom snel naar een van onze winkels, het kan weer!

Aantrekkelijke aanbiedingen

De MEGA Uitverkoop levert voor u zeer aantrekkelijke aanbiedingen op. Super veel televisies, wasmachines, koelkasten en keukenapparatuur zijn MEGA scherp geprijsd én vaak uit voorraad leverbaar! Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en de garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent. Sla snel uw slag, want op=op!

Prachtig assortiment
EP:Beerepoot is al ruim 50 jaar hét adres in uw regio voor een prachtig assortiment elektronicaproducten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een compleet productaanbod van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u ook verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken uw shopbeleving compleet.

Alle aanbiedingen vindt u ook op www.epbeerepoot.nl/uitverkoop  Onze winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.epbeerepoot.nl