fbpx
Thuisin Hoorn; Alles voor woninginrichting

Thuisin Hoorn; Alles voor woninginrichting

Bij Thuisin Hoorn krijgt u de juiste adviezen en helpen de adviseurs u heel graag bij het maken van een keuze over vloeren, raamdecoraties of behang. Onder het genot van een kopje koffie kunt u het assortiment op uw gemak bekijken. U vindt hier de gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Moduleo en Akzo Nobel.

Vloerkleden

Een vloerkleed kleed uw huis ook aan, maakt het warmer en completer. Een vloerkleed zorgt ervoor dat uw bank, salontafel of fauteuil een eenheid vormen, hetzelfde effect krijgt u als u een vloerkleed onder uw eethoek plaatst. Bij Thuisin worden de vloerkleden op maat gemaakt, zodat het precies naar uw wens is. Er is een ruime keuze aan kleuren, patronen, hoogpolig of effen kleuren. De vloerkleden van het merk Desso & Denim zijn bij Thuisin te koop. Ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel, een stoere jeans look voor uw interieur. Desso Denim is gemaakt van gerecyclede ECONYL garens, afkomstig van onder andere oude visnetten. Design op uw vloer!

U bent van harte welkom, de adviseurs van Thuisin staan graag voor u klaar. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8E. T. 0229-247459. www.thuisin.nl info@thuisin-hoorn.nl