fbpx
Swiss Sense; Het adres voor de beste slaapkamer adviezen.

Swiss Sense; Het adres voor de beste slaapkamer adviezen.

Ben je toe aan een nieuw matras, bed, kussen, dekbed? Bij Swiss Sense helpen je graag naar het vinden van het beste matras of andere materialen voor een gezonde nachtrust.  Maar ook voor onderhoudstips en slaapkamerinspiratie bent u hier aan het juiste adres.

1 op de 5 Nederlanders slaapt slecht. De klachten die hierdoor ontstaan zijn divers, dat kan zich uiten in een slechte concentratie overdag. Of vermoeidheid, niet fit opstaan. Ook het hoofdkussen speelt een belangrijke rol voor een goede nachtrust. Een slecht kussen kan nekklachten veroorzaken. Je hebt bijvoorbeeld heerlijk geslapen maar na het wakker worden voel je een zeurende pijn in je nek, wat ook nog lijkt uit te stralen naar je rug. De oorzaak van deze nekpijn is het vaak aanspannen van je nekspieren tijdens het slapen zonder dat je je hiervan bewust bent. Een slechte ondersteuning, dus een kussen, is een belangrijke factor voor de juiste nachtrust. Laat u informeren door de adviseurs van Swiss Sense voor de beste producten voor jouw nachtrust.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10 D. T. 0229-210973. www.swisssense.nl