fbpx
Gamma Hoorn; Het juiste gereedschap voor jouw klus.

Gamma Hoorn; Het juiste gereedschap voor jouw klus.

Bij de Gamma vindt u een zeer breed assortiment voor alles wat met uw huis te maken heeft, zowel voor binnen als buiten. Nu het weer nog donker en nat is, besteden we onze tijd graag aan wat klussen in huis. Hiervoor heeft u wel het juiste gereedschap nodig zodat u uw klussen goed kunt uitvoeren.

Gamma adviseert graag

Neem bijvoorbeeld de boormachine, dit is een multifunctioneel gereedschap. Voor iedere boor of schroefklus is er een geschikte boormachine. Deze machines lijken op het eerste gezicht veel op elkaar maar kunnen qua mogelijkheden enorm verschillen. Sommige boormachines zijn in staat om schroeven in en uit te draaien, gaten te boren in hout, metaal of beton. Welke boormachine u  nodig heeft, de medewerkers van Gamma Hoorn vertellen u dit graag. Ook voor andere vragen of adviezen staat Gamma voor u klaar. In verband met de RIVM regels op dit moment kunt u alleen online of telefonisch u vraag aan ons stellen.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135. www.gamma.nl