fbpx
Mega Hoorn; Voor de laatste woon trends en de juiste lifestyle.

Mega Hoorn; Voor de laatste woon trends en de juiste lifestyle.

Mega Hoorn biedt u meer dan 1500 m2 aan badkamers, toiletten, wand en vloertegels en sanitair. Voor Mega is geen brug te ver als het aankomt op het verzorgen van de ideale inrichting van uw huis. Op dit moment nog gesloten in verband met de lockdown, maar u kunt de website bezoeken voor een overzicht wat zij u kunnen bieden.

Top kwaliteit

Het nieuwe naar is begonnen, veel mensen zijn dan al plannen aan het maken voor verbouwingen in het huis, of krijgen een nieuw huis opgeleverd. Bij Mega Hoorn vindt u de laatste trends op woongebied, en levert top kwaliteit. Dit kan zijn in een prachtige nieuwe douche waar u heerlijk kunt genieten. Of bent u in dit nieuwe jaar toe aan een nieuwe keuken, kijk op de website naar de mogelijkheden en de vele soorten die Mega Hoorn u kan bieden. Bent u toe aan een nieuwe vloer of nieuwe tegels in uw badkamer of toilet, bij Mega Hoorn is de keuze zeer breed. Stel uw budgetbadkamer of privé sp direct online samen met de handige 3D badkamerplanner, www.metmega.nl

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16. T. 0229-239526