fbpx
Jysk Hoorn; Meubelweek met hoge kortingen

Jysk Hoorn; Meubelweek met hoge kortingen

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor een make-over. Slaapkamer, huiskamer of de gang, leuk opnieuw inrichten, andere kleuren, nieuwe meubels, mooie lange gordijnen. Heerlijk een verfrissende start van het nieuwe jaar 2022 maken met een make-over in uw huis.

Bij Jysk is een ruime keuze te vinden, op dit moment alleen via de webshop, van allerlei soorten kasten. Een kast is namelijk een super praktisch meubelstuk en onmisbaar in je woon, eet of slaapkamer. In kasten kunnen we veel spullen opbergen, zoals vazen, kaarsen en natuurlijk  nog veel meer. U kunt kiezen uit zoveel soorten modellen. Bijvoorbeeld met glazen deurtjes of juist niet. Wilt u veel lades, kiest u voor een hoge kast of juist een hele lage. Juist nu is het bij Jysk een feest om te shoppen, tot 9 januari 2022 is het Meubelweek. U kunt meubelen shoppen met kortingen van 20 tot 60%!  Pak deze kans en kijk op de webshop van Jysk voor mooie meubels met hoge kortingen. www.jysk.nl

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439.