fbpx
Lockdown sale bij Medec Wonen en Slapen

Lockdown sale bij Medec Wonen en Slapen

De showroom van Medec Wonen en Slapen is vanwege de lockdown helaas tijdelijk gesloten. Gelukkig gaat het team van Medec Wonen binnen de mogelijkheden gewoon door! Om klanten toch van nieuwe meubelen te kunnen voorzien biedt Medec Wonen de mogelijkheid om virtueel te winkelen. Door te videobellen krijgt u een goede indruk van de collectie en kunt u samen met een van de adviseurs de mogelijkheden doornemen.

Een groot gedeelte van de collectie is momenteel direct leverbaar. Op de reguliere collectie biedt Medec Wonen tijdelijk 10% korting (actieprijzen en opruimingsprijzen uitgesloten). Naast de vaste collectie heeft Medec diverse banken, relaxfauteuils, boxsprings, matrasssen, tafels en eetkamerstoelen in de opruiming tegen zeer scherpe prijzen!

Het team van Medec Wonen en Slapen staat voor u klaar om te videobellen via Facetime, Whatsapp en Skype. U kunt hiervoor bellen naar 0229-267413. Zo kunt u een virtuele indruk krijgen van al het moois dat Medec te bieden heeft. Twijfelt u of u wel de juiste keuze maakt? In overleg kan Medec sommige artikelen op zicht leveren zodat u in uw eigen huis kan zien en uitproberen.

U kunt Medec Wonen en Slapen bereiken door te bellen naar 0229-267413 of mailen naar verkoop@medecwonen.nl