fbpx
EP:Beerepoot; Hier staan ze voor u klaar.

EP:Beerepoot; Hier staan ze voor u klaar.

Onze deuren zijn dan wel gesloten, maar de winkel blijft open. 7 dagen per week staan wij voor u klaar voor bestellingen, vragen, advies, installatie en reparatie. Uw aankopen worden snel thuisbezorgd door het team van EP:Beerepoot. Bestelt u telefonisch? Dan kunt u uw bestelling vaak al na een half uur ophalen.

Online en telefonisch

U kunt bij ons online en telefonisch terecht voor al uw elektronica, witgoed, kookgerei, giftsets en accessoires. Van televisie tot wasmachine en van stofzuiger tot keukenmachine. Wij blijven uw aankopen installeren, uw (witgoed)apparaten repareren én we zijn, zoals u van ons gewend bent, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Vragen of bestellingen

Bel ons gerust voor bestellingen en vragen op 0229 – 502 420, stuur een bericht via Whatsapp op 06-13396339 of mail naar service@epbeerepoot.nl. Wij staan voor u klaar, want ook nu krijgt u de service van EP:Beerepoot.

Bestellingen afhalen in onze winkels is mogelijk tijdens de openingstijden van EP:Beerepoot en elke zondag in Hoorn van 12.00 – 17.00 uur. Let op! Op 1e & 2e kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn onze filialen gesloten.

EP:Beerepoot wenst u hele fijne feestdagen!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.epbeerepoot.nl