fbpx
Mediamarkt;  online bestellen

Mediamarkt; online bestellen

Bestel online en haal binnen 30 minuten je bestelling op.

Ook onze winkel is helaas gesloten tot en met in ieder geval 14 januari 2022. U  kunt bij Mediamarkt echter wel terecht voor reparatie en onderhoud en het ophalen van uw online bestelling.

Hoe werkt het

Je besteld online op mediamarkt.nl en als je gekozen product op voorraad is in onze winkel kun je je bestelling binnen 30 minuten bij ons ophalen. Ook kun je kiezen om de bestelling dezelfde dag nog thuis te laten bezorgen. Ons team in Hoorn bezorgd je bestelling die voor 13.00 uur is besteld dezelfde dag nog bij u thuis. Tijdens onze openingstijden voor het ophalen van bestellingen en het aanbieden van reparaties en onderhoud is ons Post NL punt ook gewoon geopend. Tweede kerstdag van 12.00 uur – 17.00 uur. En van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot  17.00  uur.  

We wensen u nog een fijne kerst en een gelukkig 2022. Hopelijk zien we u dan weer in onze winkel.

Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn,.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl