fbpx
Swiss Sense; Wintersale

Swiss Sense; Wintersale

Bij Swiss Sense krijgt u 10% extra voordeel op de hele collectie.

Ook Swiss Sense is helaas gesloten maar u kunt 24/7 bestellen via de webshop. Hier vindt u het gehele assortiment. Van boxsprings tot top matrassen, of aankleding van uw slaapkamer. Heeft u advies nodig dan helpen de slaapadviseurs van deze beddenspeciaalzaak u heel graag verder, of heeft u advies nodig, het kan allemaal.

Goede nachtrust

Na een nacht goed slapen bent u een betere versie van uzelf, u voelt zich fijn, fit en u kunt goed aan een nieuwe dag gaan beginnen. Zoekt u een goed kussen, zie de website, kussens met duidelijke omschrijvingen zodat u weet welk kussen bij u past. Bij Swiss Sense is er een ruime keuze in kwaliteits artikelen voor u bed of aankleding van uw bed/slaapkamer,  zoals dekbedovertrekken, kastjes, parfums en nog veel meer. Ontdek het ruime aanbod op de webshop en profiteer van de extra 10% korting.  Via de webshop kunt u ook inspiratie opdoen, nieuwe ideeen voor 2022!

Dr. C.J.K.van Aalstweg 10D. T. 0229-210973. www.swisssense.nl