fbpx
Leen Bakker Hoorn;  Shoppen via de webshop

Leen Bakker Hoorn; Shoppen via de webshop

Alle winkels zijn helaas verplicht gesloten, maar ook bij Leen Bakker kunt u gewoon shoppen via de webshop. Kies voor een Click & Collect, plaats uw bestelling gemakkelijk online en laat deze gratis bezorgen in een winkel naar uw keuze. U betaalt geen verzendkosten.

Thuisbezorgen

Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Dit kan wel even wat langer duren  dan u gewend bent door de drukte bij de bezorgdiensten. Als u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u een indicatie van Leen Bakker wat betreft de leveringsdatum en u wordt op de hoogte gehouden van de verzending. . Wilt u uw bestelling retour zenden of omruilen, dat kan binnen 100 dagen. Via een retourzending of via de winkel Leen Bakker. De winkel is geopend om af te halen van maandag tot en met zaterdag of als u vragen heeft mag u altijd bellen.

De medewerkers van Leen Bakker wenst iedereen fijne dagen!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl