fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Sale en kerstsfeer bij Profijt Meubel

Profijt Meubel Hoorn; Sale en kerstsfeer bij Profijt Meubel

Het is nu extra leuk om de winkel van Profijt meubel op het hof van Hoorn te bezoeken. De winkel is in een gezellige kerstsfeer en je kunt gelijk profiteren van de sale. Bespaar flink op de aanschaf van je nieuwe meubelen door te kiezen voor de aanbiedingen tijdens de sale bij Profijt Meubel.

Voordelige prijzen

Vele artikelen zijn voordelig geprijsd en kunnen direct worden meegenomen. Dit is te herkennen aan de sale labels welke aan de artikelen bevestigd zijn. De collectie van Profijt Meubel is altijd al leuk geprijsd en daarom hanteert Profijt Meubel ook de laagste prijsgarantie. Naast de aanbiedingen is er een ruime collectie wonen. Banken kunnen worden samengesteld in de gewenste opstelling met daarnaast een ruime keuze uit de Profijt Meubel stoffen collectie. Er is een groot divers aanbod in meubelprogramma’s in vele kleuren en mogelijkheden. Op dit moment is er weer een ruim aanbod bijzettafels in diverse kleuren. Ook deze zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct worden meegenomen. 

Kom langs en doe mee met onze prijsvraag “raad het aantal kerstballen” en maak kans op een Profijt cadeaubon t.w.v. €50,- Zondag 19 december zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229—285190. www. profijtmeubel.nl