fbpx
Profijt Meubel; Black Friday week

Profijt Meubel; Black Friday week

Bij Profijt Meubel is het Black Friday week tot en met maandag 29 november. Profiteer dus nog van dit voordeel! Nog 2 dagen tot 20% korting op de woonaccessoires. Dit betreft alle woonaccessoires, de gehele collectie sierkussens, alle karpetten en verlichting, kapstokken en ook op de wanddecoratie. Daarnaast extra 10% korting op de showroom modellen voorzien van een zwart label. Op de al afgeprijsde showmodellen gaat deze 2 dagen nog eens extra 10% korting vanaf.

Leuke woonmeubelen en accessoires

Profijt Meubel is de slimste keuze voor de aanschaf van leuke woonmeubelen en woonaccessoires. Er is grote keuze uit ons assortiment zitmeubelen, woonprogramma’s, eetstoelen, relaxfauteuils

en de uitgebreide collectie klein meubelen. Er is keuze uit veel leuke bijzettafels welke direct meegenomen kunnen worden. Bij Profijt Meubel is veel uit voorraad leverbaar. Het magazijn is gevestigd op industrieterrein Zevenhuis. Vanuit de winkel kun je zo door naar het magazijn om de meubelen op te halen en al snel te genieten van je nieuwe aankoop. Kom vandaag  en maandag gezellig langs om nog te profiteren van het Black Friday voordeel!  Vandaag zondag 28 november zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C Tel. 0229—285190. www. profijtmeubel.nl