fbpx
Kwantum Hoorn; juiste sfeer

Kwantum Hoorn; juiste sfeer

Deze donkere dagen komen wij prima door met de juiste sfeer in ons huis. Lampen –  verlichting, zijn zeker de sfeermakers, en zorgen ervoor dat het lekker behaaglijk aanvoelt in onze eigen omgeving.   Of het nou om de woonkamer gaat of over de keuken, slaapkamer, hal, verlichting is bepalend voor de juiste sfeer.

Verlichting kan romantisch zijn, maar het kan ook een accent leggen op de foto’s van uw kinderen of kleinkinderen. De juiste verlichting zorg voor warmte, gezelligheid en een prima sfeer in uw huis. Bij Kwantum slaagt u voor de juiste verlichting, welke wensen u ook heeft, er is bij Kwantum altijd een ruime keuze aanwezig, mooie lampen die bij uw woonwens past. Er zijn meerdere stylen aanwezig in de winkel. Bijvoorbeeld de Industriele lampen of juist hele moderne strakke lampen. Houten lampen. Bamboe lampen. Kom langs en zie voor u zelf hoe ruim het assortiment is bij Kwantum. Gratis parkeren voor de deur! En wilt u online bestellen? Dat kan natuurlijk ook, alle lampen online, boven de € 60,- worden gratis bezorgd.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12A. www.kwantum.nl