fbpx
EP: Beerepoot; Black Friday aanbiedingen.

EP: Beerepoot; Black Friday aanbiedingen.

Ook EP:Beerepoot viert Black Friday! De 12-daagse actieperiode loopt nog tot en met 29 november. Geniet van alle spectaculaire acties, kortingen en aanbiedingen. Sla snel uw slag, want op=op! Kom langs bij één van onze mooie winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel en Wervershoof.


Scherp geprijsd

Verschillende televisies, wasmachines, drogers, stofzuigers, koelkasten, huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur zijn extreem scherp geprijsd! Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies en de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent.

U bent van harte welkom in onze winkels. Uiteraard gelden tijdens de Black Friday periode ook de huidige maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje. Wij raden u aan om drukke tijden zoveel mogelijk te vermijden. Kijk voor de actuele openingstijden tijdens deze periode op www.epbeerepoot.nl/blackfriday  

Het is ook heel eenvoudig om de aanbiedingen online te bestellen, want de digitale Black Friday krant vindt u op www.epbeerepoot.nl/folder. Zo hoeft u de deur niet uit. Bekijk de krant rustig, bestel online en laat uw aankopen eenvoudig bij u thuis bezorgen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het servicecentrum via 0229-502420. Op deze manier doen we er alles aan om u veilig te laten shoppen!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.epbeerepoot.nl