fbpx
Mediamarkt Hoorn; Black Friday

Mediamarkt Hoorn; Black Friday

Black Friday Finale weekend bij Mediamarkt. Dit week hebben we bij Mediamarkt de beste deals van het jaar. Want het is het finale weekend van Black Friday bij Mediamarkt. Tot en met vandaag 28 november hebben we honderden fantastische aanbiedingen voor u tijdens onze Black Friday campagne.

Kom langs

Kom dus vandaag nog naar MediaMarkt om te profiteren van al deze waanzinnige aanbiedingen. Je kunt altijd parkeren voor de deur en je aangekochte producten direct meenemen. We hebben extra lange openingstijden. Vandaag zijn we open in Hoorn vanaf 10:00 tot 18:00. En van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 18:00.

Kom dit weekend dus nog snel naar MediaMarkt Hoorn en profiteer van onze beste deals van het jaar. Gratis parkeren voor de deur. Tot ziens bij Mediamarkt Hoorn.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-206100. www.mediamarkt.nl