fbpx
Sanidirect Hoorn; Alles voor jouw badkamer

Sanidirect Hoorn; Alles voor jouw badkamer

Bent u op zoek naar mooie badkamer sanitair? Bij Sanidirect is een grote showroom met de mooiste en betaalbare sanitair artikelen te bezichtigen. Echt voor ieder wat wils is hier wat te vinden.  Er staan maar liefst 15 badkamers in de showroom – winkel, dus een bezoekje aan Sanidirect is zeker de moeite waard.

Er zijn veel verschillende stijlen, van modern tot landelijk. Maar ook prachtige kranen, nieuwe toilet of bad. Hier bij Sanidirect wordt rekening gehouden met verschillende portemonnees. Op deze manier is  het mogelijk om met elk budget een perfecte badkamers of ideale toilet samen te stellen.  Ook losse onderdelen zijn bij Sanidirect te koop. Heeft u advies nodig, of een vraag over een bepaald product, de adviseurs van Sanidirect staan graag voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies U bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10C. T. 0229-768996. www.sanidirect.nl