fbpx
Jysk Hoorn; De sfeermakers voor de komende feestdagen.

Jysk Hoorn; De sfeermakers voor de komende feestdagen.

Lange donkere dagen, koud en nat, dan is het heerlijk om binnen in je huis een gezellige sfeer te creëren. Bij Jysk vindt u de woonaccessoires in uw eigen stijl. Dit kan zijn sierkussens, vloerkleden, kaarsen, lampen, fotolijsten en nog veel meer, voor de finishing touch.

Geen groot budget nodig

Met een paar leuke nieuwe aanpassingen in uw huiskamer of slaapkamer maakt u een totaal andere look. Voorzie bijvoorbeeld uw bank met nieuwe hippe sierkussens. Hang wat nieuwe fotolijsten aan de muur. Een nieuw vloerkleed bij uw zitgedeelte neerleggen. Een nieuwe kandelaar op de salontafel of eettafel, of juist meer kandelaars van groot tot klein, meer sfeer door een andere stijl. Met het vernieuwen van een paar nieuwe woonaccessoires ontstaat er een totaal nieuwe sfeer in uw huis. Wilt u al starten met kerstversiering dan kunt u bij JYSK zeker slagen, er is een ruim assortiment kerstartikelen aanwezig in de winkel. Maak van de wintermaanden sfeermaanden bij u thuis! Kom langs, u kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 12. T. 0229-212439. www.jysk.nl