fbpx
Fit For Free Hoorn; Sport op een manier die bij jou pas.

Fit For Free Hoorn; Sport op een manier die bij jou pas.

Sportschool Fit For Free, vele faciliteiten en mogelijkheden. Hier is het mogelijk om te ontdekken of fitness wat voor je is. Dat dan door middel van proefsporten of vraag een dagpas aan. Met een dagpas kan je gebruik maken van alle faciliteiten of groepslessen volgen.

Vele soorten sporters

Hou je van gezelligheid, of ben je een sporter met een duidelijk doel voor ogen? Voor elk type sporter is er een passend abonnement. Je kan hier sporten met of zonder professionele begeleiding, alleen trainen of gezellig samen, er is voor elk niveau een uitdaging.  Bij Fit For Free kunt u rekenen op kwalitatieve kracht en cardioapparatuur, functional training areas en zalen voor groepslessen. U kunt hier kiezen uit 1 of 2 jarig abonnementen maar wilt u flexibiliteit dan heeft u hier de mogelijkheid om een 4 weken abonnement aan te schaffen. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.  U bent van harte welkom! Gratis parkeren voor de deur.

Doctor C.J.K. van Aalstweg 6B. www.fitforfree.nl