fbpx
Profijt Meubel Hoorn; De presale van Profijt Meubel in Hoorn.

Profijt Meubel Hoorn; De presale van Profijt Meubel in Hoorn.

Profiteer als eerste en bespaar flink op de aanschaf van je nieuwe meubelen door te kiezen voor de aanbiedingen tijdens de presale bij Profijt Meubel. Vele artikelen zijn voordelig geprijsd en kunnen direct worden meegenomen. Dit is te herkennen aan de presale labels welke aan de artikelen bevestigd zijn.

Diverse meubelen, banken in diverse opstellingen, fauteuils, eetstoelen en eettafels zijn nu in de aanbieding. Ook leuke woonaccessoires, wanddecoratie, lampen en karpetten zijn nu extra voordelig geprijsd. De collectie is altijd al leuk geprijsd en daarom hanteert Profijt Meubel ook de laagste prijsgarantie. Naast de aanbiedingen is er een ruime collectie wonen. Banken kunnen worden samengesteld in de gewenste opstelling met daarnaast een ruime keuze uit een grote stoffen collectie. Profijt Meubel heeft een divers aanbod in meubelprogramma’s in vele kleuren en mogelijkheden. Daarnaast is veel uit voorraad leverbaar. Op dit moment is er weer een ruim aanbod bijzettafels in diverse vormen en kleuren. Ook deze zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct worden meegenomen.

Profiteer nu van de presale en kom langs. Zondag 7 november zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229—285190. www. profijtmeubel.nl