fbpx
Carpetright Hoorn; Haal de warmte in huis

Carpetright Hoorn; Haal de warmte in huis

De dagen worden weer een stuk korter en kouder. Daarom willen we ons interieur een flinke dosis warmte geven. Denk dan aan je raamdecoratie. Dat is echt de sfeermaker van je huis, of het nou de slaapkamer, of huiskamer of andere kamer is, raamdecoratie bepaalt.

Je maakt het gezellig en warm met plisségordijnen of jaloezieën, maar ook met mooie vitrages en overgordijnen. Tevens zijn inbetween gordijnen  hier te koop, licht doorlatend en inbetween gordijnen zijn goed te combineren met andere gordijnen. Kom langs bij Carpetright Hoorn, er is een ruime keuze aanwezig, hier vindt u de juiste raam decoraties voor uw huis. kunt hier de verschillende stoffen  – materialen zoals bijvoorbeeld polyester, linnen, katoenen en nog veel meer zelf komen bekijken. Voor elk budget en voor elke woonstijl, Carpetright heeft het voor u! De adviseurs van Carpetright staan graag voor u klaar met een juist advies. U kunt gratis parkeren voor de deur. 

Dr.C.J.K. van Aalstweg 11. T. 0229-239975. www.carpetright.nl