fbpx
Gamma Hoorn; Voor verschillende oplossingen om uw huis een veilig thuis te maken.

Gamma Hoorn; Voor verschillende oplossingen om uw huis een veilig thuis te maken.

We willen allemaal een woning die veilig is. Bij Gamma vind u verschillende oplossingen om van uw huis een veilig thuis te maken. Begin bij de basis en beveilig uw deuren en ramen goed. Monteer een veiligheidsslot, deurbeslag en een cilinder.

Bovenstaande is eventueel aan te vullen  met een goed alarmsysteem en met smart apparatuur om de veiligheid in uw huis verder te optimaliseren. Welk alarmsysteem of andere veiligheidsoplossingen u nodig heeft hangt af van uw eigen woonsituatie. Of u nou in een vrijstaand huis, appartement of rijtjeshuis woont, voor elk huis is de juiste beveiliging te koop. Bij Gamma krijgt u handige beveiliging tips en de medewerkers  leggen u uit hoe u de basisbeveiliging  thuis altijd op orde houdt. Er is bij de Gamma een ruim assortiment aanwezig  voor inbraakbeveiliging. Van verlichting met bewegingssensor en slimme deurbellen met camera’s tot deurbeveiliging van de allerhoogste kwaliteit. Kom langs, u kunt gratis parkeren voor de deur.  

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135 www.gamma.nl