fbpx
Profijtmeubel Hoorn; Relaxfauteuils volop verkrijgbaar

Profijtmeubel Hoorn; Relaxfauteuils volop verkrijgbaar

Zodra de temperatuur begint te dalen en de dagen weer korter worden, is er niets heerlijkers dan na een lange dag weg te kruipen in een comfortabele fauteuil. En daarvoor ben je bij Profijt Meubel in Hoorn aan het juiste adres! Neem op je gemak een kijkje in ons indrukwekkende assortiment en laat je inspireren door mooie én betaalbare designs.

Relaxfauteuil

Een relaxfauteuil staat bekend als het meest comfortabele meubelstuk in een interieur. In een relaxfauteuil kun je lekker wegzakken en tot rust komen. Opties zoals een verstelbare rugleuning en een beweegbaar voetensteun dragen daar natuurlijk aan bij. Alle modellen fauteuils in onze hebben een uitstekend zitcomfort. Er is keuze uit een small, medium of large uitvoering. Daardoor kun je het beste zitcomfort uitkiezen wat goed bij je past. Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en leer mogelijkheden met een uitgebreide keuze aan kleuren. De nieuwste collectie relaxfauteuils is aanwezig in de showroom. Uitgevoerd in mooi vormgegeven dessins. Relaxfauteuils van profijt meubel zijn altijd comfortabel en relaxed voor een goede prijs! De verkoopadviseurs helpen graag met goed advies om zo de beste keuze te maken.

Profijt Meubel in Hoorn is zondag 31 oktober geopend van 12.00-17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229—285190  www. profijtmeubel.nl