fbpx
Leen Bakker Hoorn; Uw interieur winterproof maken

Leen Bakker Hoorn; Uw interieur winterproof maken

We gaan met de trends voor wonen terug in de tijd. De combinatie paars met grijstinten, zwart en warm hout, dat is de trend van dit najaar en winter voor uw inrichting van uw huis. Combineer dit met rotan, om een sfeervolle en warm thuis te creëren.

Bij Leen Bakker vindt u alles voor een nieuw interieur. Ondanks het gure en natte weer haalt u met een vleugje goudbruin de zon in uw interieur. Dit samen met natuurlijke materialen en de kleuren grijs en roze, dat is wat een druilerige dag uw huis lekker warm en sfeervol maakt. Zie ook de mooie Teddy stoel, een echte eyecatcher uit de Scandinese collectie, een fauteuil met een zacht fluffy look waar u heerlijk in kunt wegkruipen tijdens de winterdagen. Kom langs bij Leen Bakker en zie de combinaties en mogelijkheden. Heeft u advies nodig? De adviseurs van Leen Bakker staan graag voor uw klaar. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl