fbpx
EP:Beerepoot; Demodays

EP:Beerepoot; Demodays

De Demodays in de filialen van EP:Beerepoot zijn de afgelopen maand enthousiast ontvangen. Elke dag waren er demonstraties van de mooiste merken. Dit weekend zijn er nog diverse demonstraties, waarbij u meer leert over streaming audio, maakt u kennis met de nieuwste innovaties op de witgoedafdeling en komt u alles te weten over OLED en QLED televisies.

Stel gerust uw vragen

Maar stel ook gerust uw vragen over stoomovens, inductiekookplaten en keukenmachines. Ervaar zelf alle smaaksensaties op koffie-gebied en ontdek de veelzijdigheid van de nieuwste Dyson producten. Bij EP:Beerepoot staan alle producten demonstratie klaar. Kom ook horen, zien, voelen en proeven. Het is uniek, leerzaam en gezellig! En natuurlijk profiteert u ook van mooie aanbiedingen, met persoonlijk advies en de service die u van EP:Beerepoot gewend bent.

Kijk voor onze folder ook op www.epbeerepoot.nl/folder. Ontdek de mooiste producten en merken! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. Dr.C.J.K. van Aalstweg 16B. T. 0229-502420. www.beerepoot.nl