fbpx
Profijt Meubel Hoorn; Volop woondecoratie bij Profijt Meubel in Hoorn.

Profijt Meubel Hoorn; Volop woondecoratie bij Profijt Meubel in Hoorn.

Het is oktober woonmaand en dat is het moment om het thuis weer gezellig te maken. Bij Profijt Meubel in Hoorn is de nieuwe collectie woondecoratie weer volop verkrijgbaar. Met mooie wanddecoratie creëer je al snel een andere sfeer in huis. Bij Profijt Meubel is er volop keuze aan wanddecoratie. Ook de wandrekjes zijn weer aanwezig. Deze zijn zo leuk, daar is altijd wel een plekje voor te vinden in huis.

Ook de sierkussens zijn voor de oktober woonmaand weer aangevuld. Er is voldoende keuze om je bank te voorzien van een set nieuwe sierkussens in allerlei kleuren en prints. Voor gezelligheid en sfeer in huis. Dit najaar blijven de dierenprints nog volop aanwezig. Dit zie je in alles terug. Profijt Meubel staat bekend om de grote collectie banken, fauteuils, woonprogramma’s en eetstoelen maar je kunt hier ook terecht voor de leukste collectie aan accessoires. De studio’s in de winkel zijn gestyled op kleur en materiaal met bijpassende woonaccessoires. Hierdoor kun je volop inspiratie opdoen. Daarnaast is er ook een grote collectie verlichting volgens de laatste trends hier te vinden. Er is veel op voorraad waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe woonitems. Er is volop keuze en de verkoopadviseurs helpen je graag met advies.  

Kom gezellig langs om de nieuwste woonitems te shoppen. Zondag 24 oktober zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C T. 0229—285190. www. profijtmeubel.nl