fbpx
Profijtmeubel Hoorn; Oktober woonmaand bij Profijt Meubel in Hoorn

Profijtmeubel Hoorn; Oktober woonmaand bij Profijt Meubel in Hoorn

Het is oktober woonmaand en dat weten ze bij Profijt Meubel in Hoorn. De nieuwe collectie is volop geleverd en de winkel is volgens de laatste woontrends ingericht. Profijt Meubel heeft veel nieuwe banken in de nieuwste stoffen en kleuren. Warme tinten voeren op dit moment de boventoon. Ook de stof Adore is veelvuldig aanwezig. Een rijke velours stof in allerlei kleuren mogelijk. Bank Coventry is een topper binnen de Profijt collectie. Een mooi vormgegeven bank met losse kussens en lendenkussens met een comfortabele zit. De bank is uitgevoerd in de stof Adore maar daarnaast is er keuze uit de gehele Profijt Meubel stoffencollectie. De mooie zwarte sledepoot maakt het helemaal af.

Meubelprogramma Ledston heeft een unieke uitstraling door de combinatie van de gebruikte materialen;  zwart metaal met Burned mangohout met een brushed afwerking. Door het gebruik van deze houtsoort krijgt elk meubelstuk zijn eigen unieke uitvoering. Ook veel eetstoelen zijn toegevoegd in de winkel. Profijt Meubel staat bekend om de grote collectie eetstoelen welke veel uit voorraad leverbaar zijn. Ook de ruime collectie eettafels zijn volop aanwezig en leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ook dit najaar zien we veel ronde en ovale tafels waardoor het heel gezellig natafelen is aan een nieuwe tafel van Profijt Meubel. Zo is een nieuwe set eetkamertafel met eetstoelen snel uitgezocht.  Mooie sierkussens met diverse prints zijn weer volop aanwezig om het binnen gezellig te maken. Accessoires van Profijt meubel maken je interieur compleet. Profijt Meubel Hoorn heeft veel uit voorraad leverbaar waardoor je al snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. De verkoopadviseurs zijn iedere dag met het thema wonen bezig en kunnen goed advies geven over de woonmogelijkheden.

Kom gezellig langs om de nieuwe collectie te komen bekijken. Zondag 10 oktober zijn wij geopend van 12.00 – 17.00 uur.   

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8C. T. 0229-285190. www.profijtmeubel.nl