fbpx
Gamma Hoorn; Klussen in huis

Gamma Hoorn; Klussen in huis

Bij Gamma Hoorn vindt u een breed assortiment, gereedschap en materialen voor in uw huis maar ook voor om uw huis. Vooral nu het najaar is begonnen gaan we met ze allen er weer voor zorgen dat het binnen in ons huis af is.

Wilt u behangen of verven, heeft u een speciale kleur in gedachten dan kunt u dit laten mengen bij Gamma. Wilt u advies dan kunt u uw vraag stellen aan de service balie, het serviceteam staat graag voor u klaar. Op zoek naar elektrisch gereedschap, Gamma heeft meer dan 1000 artikelen in elektrisch gereedschap en voor de laagste prijs! Ook het huren van gereedschap hoort bij de mogelijkheden die Gamma u te bieden heeft. Mooie eethoekstoelen of tafels, alles voor uw badkamer. En deze maand, Oktober, is het de woonmaand. Veel aandacht is gericht op wonen. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 6. T. 0229-218135,. www.gamma.nl